چگونه یک وبسایت داشته باشیم؟
چگونه یک وبسایت داشته باشیم؟
در دنیای امروز با پیشرفت تکنولوژی و همهگیر شدن استفاده از اینترنت اهمیت وبسایت و طراحی وبسایت بیش از پیش حس میشود.
در این مطلب به زبان ساده به توضیح کاربرد وبسایت و پیشنیازهای یک وبسایت میپردازیم.
آیا هنوز وب سایت ندارید؟ آیا می خواهید که یک وب سایت حرفه ای برای کسب و کار خود داشته باشید؟ پس روی خدمات طراحی وب سایت بزنید.
کاربرد یک وبسایت چیست؟
وبسایتها کاربردهای مختلفی دارند. یک وبسایت میتواند شخصی باشد و شخص با هدفی مشخص برای اینکه از طریق وبسایتش با دنیا ارتباط برقرار کند تصمیم به راه اندازی آن نماید. وبسایتهای فروشگاهی نوع دیگری هستند که با هدف کسب درآمد و فروش کالا و ارائه خدمات راه اندازی میشوند. وبسایتهای شرکتی برای معرفی شرکت یا فروش محصولات شرکت طراحی میشوند. این سه دسته کلی از وبسایتهایی است که در بستر اینترنت وجود دارد. اما سوالی که پیش میآید این است که پیشنیاز داشتن یک وبسایت چه چیزهایی میباشد؟
مراحل راهاندازی و طراحی وبسایت:
انتخاب نام دامنه
در اولین قدم باید یک نام مناسب برای وبسایت خود انتخاب کنید.نام وبسایت که به اصطلاح به آن دامنه (Domain) میگویند از دو بخش تشکیل میشود.بخش اول نام دامنه و بخش دوم پسوند دامنه نام دارد. برای مثال google.com دارای اسم google و پسوند .com میباشد. پسوند .ir مربوط به دامنههای ملی ایران میباشد. نکتهای که وجود دارد اسم دامنه در بستر اینترنت یکتا میباشد و شما باید پس از انتخاب اسم دامنه از این مسئله مطمئن شوید که کسی قبل از شما این اسم را ثبت نکرده باشد. برای مطمئن شدن از این مسئله اینجا کلیک کنید و برای آشنایی با انواع پسوندها اینجا کلیک کنید.
تهیه فضا (Host) برای بارگذاری اطلاعات وبسایت
با توجه به نوع فعالیتی که میخواهید داشته باشید باید برای وبسایت خودتان فضا تهیه کنید تا اطلاعات وبسایت را در آنجا آپلود کنید. به این فضا به اصلاح هاست (Host) یا میزبانی وب میگویند.
هاستها به شما این امکان را میدهند که اطلاعات خود را در آن بارگذاری کنید و با استفاده از دامنه مورد نظرتان،ایمیل ایجاد کنید و روی محتوای وبسایت خود مدیریت داشته باشید. برای آشنایی و خرید هاست میتوانید به اینجا مراجعه بفرمایید.
طراحی وبسایت
پس از خرید دامنه و هاست مورد نظر و متصل شدن آنها وقت آن رسیده است که وبسایت طراحی شده خود را در به روی هاست آپلود کنید. برای طراحی هاست دو راه دارید :
روش اول: اگر در زمینه برنامهنویسی و طراحی وبسایت مهارت دارید وبسایت را کدنویسی و طراحی کنید یا با یک طراح وبسایت در این زمینه مشورت کنید. این روش به کسانی که میخواهند یک وبسایت خاص و مطابق با نیازهای خود داشته باشند، پیشنهاد میشود. برای سفارش وبسایت به اینجا مراجعه کنید.
روش دوم: اگر در زمینه طراحی وبسایت تازه کار هستید میتوانید از سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا یا … استفاده کنید.با نصب سیستمهای مدیریت محتوا و قالبهای بسیار متنوع آنها میتوانید با هزینه بسیار کم یک وبسایت داشته باشید و مطالب خود را با همهی افراد در بستر اینترنت به اشتراک بگذارید.
اگر علاقه به طراحی وبسایت با وردپرس دارید این آموزش را حتما مشاهده کنید. مطالب دیگر وبسایت را در این موضوع از اینجا بخوانید.
به روزرسانی ۲۳ مهر ۱۳۹۸
3 Comments
Join the discussion and tell us your opinion.
از مطالب خوب و آموزش های مفیدتون واقعا ممنونم
KHOBH
سلام خواهشا اگه میشه در کانال خود اموزش طراحی وب هم بگزارید
با تشکر