مانیتایز یوتیوب و کسب درآمد دلاری
کسب درآمد دلاری با مانیتایز یوتیوب. یک چیزی که خیلی در شبکه های اجتماعی مخلتف مانند اینستاگرام و ریلز و شورت ویدیو یوتیوب می شنویم. و همه دارند یک روشی را یاد می دهند که شما را به درآمد دلاری برسانند.
خیلی وقت ها می بینیم که می گویند این بازی را نصب کن یا چندتا کلیک کن تا درامد دلاری بدست بیاورید. اما قطعی ترین و چیزی که واقعا خیلی ها در ایران جواب گرفتند، یوتیوب است.
فعالیت در یوتیوب و رسیدن به کسب درآمد دلاری. اصلا نمی خواهیم بگوییم ساده است. ولی اصلا نمی گوییم که غیر ممکن است.
از آنجایی که چند روز است که یوتیوب زنگ دانش به کسب درآمد دلاری رسیده است، سعی می کنیم که تمام اطلاعات در این زمینه را در اختیار شما بگذاریم.
پس کل این مسیر را که چطور یوتیوب استارت زده شد، چطور به درآمد رسید، و چطور باید درآمد را نقد کرد در این مقاله با شما در جریان بگذاریم.
این مقاله بیشتر از این که جنبه آموزشی داشته باشد، جنبه انتقال تجربه را دارد. و ممکن است ماه ها شما را نسبت به برنامه شما در مانیتایز یوتیوب جلو بیاندازد.
پس به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید.
در شرایطی که اینستاگرام فیلتر شد، در یوتیوب که آن هم فیلتر بود، فعالیت کردیم.
چرا؟ چون وقتی که اینستاگرام فیلتر نبود، توجیه داشت که مخاطب فقط از اینستاگرام استفاده کند. و به یوتیوب سخت تر دسترسی داشت.
اما الان که اینستاگرام هم فیلتر است، یوتیوب هم فیلتر است، توجیه دارد که مخاطب در یوتیوب هم فعالیت کند.
چون یوتیوب مخصوص ویدیوهای بلند و شورت ویدیوهایی که جدیدا به کار آمده است می باشد. همچنین خیلی از آموزش های جذاب است که مخاطب را راضی نگه می دارد.
اینستاگرام هم شرایط خاص خودش را دارد. استوری و دایرکتی که دارد به شدت در فروش به شما کمک می کند.
یوتیوب زنگ دانش
یوتیوب زنگ دانش در آذر ماه استارت خورد. وقتی یوتیوب را شروع کردیم صفر بودیم. و این صفر بودنه، وقتی که محتوا می گذارید و نهایت 5 یا 6 تا ویو میخورد خیلی از نظر روانی سخت است.
ولی چون می دانستیم که اگر محتوایی درست کنیم که مخاطب نیاز دارد و استمرار داشته باشیم، حتما نتیجه می دهد.
پس از یک الی یک ماه نیم که ویدیو میگذاشتیم و ویو می خورد می دیدیم که در یک سری حوزه ها ویوی بیشتر می خورد.
مثلا ویدیو راجب بازگردانی پیج دیسیبل شده اینستاگرام. یا وقتی اینستاگرام فیلتر شد و همه به تلگرام کوچ کرده بودند، چند ویدیو سریالی راجب آموزش تلگرام منتشر کردیم.
و وقتی که قسمت اولش جواب داد، قسمت دوم و سوم آن را هم ساختیم و منتشر کردیم. و برایش یک پلی لیست درست کردیم که مخاطب من به آن سه ویدیو دسترسی داشته باشد.
پس شما فعالیتت را می کنید و پس از یک ماه رصد می کنید که کدام محتوا بازخورد و ویوی بهتری میخورد. و روی آن حوزه بیشتر تمرکز کنید.
این مسیری است که شما را به مانیتایز یوتیوب می رساند.
نحوه رسیدن به مانیتایز یوتیوب
نکته بعدی که وجود دارد این است که وقتی که شما می خواهید یک فعالیت مستمر را شروع کنید کلی انرژی منفی به سراغ شما می آید. اما این را مطمئن باشید اگر در فعالیت خود در یوتیوب به طور منظم استمرار داشته باشید، نتیجه می گیرید.
وقتی یک کاری را انجام می دهید دوتا جنبه دارد.
جنبه اول، هدف شماست.مثلا به درآمد رسیدن شما از مانیتایز یوتیوب.
و جنبه دوم این است که در این مسیر، اتفاقاتی میفتد که شما تجربه کسب می کنید. و در کیفیت ویدیویی که میگیرید، در صدا گذاری و نور پردازی پیشرفت می کنید.
همچنین در این مسیر یک سری همکار و دوست پیدا می کنید که می توانند به شما کمک کنند. هم نظر علمی و هم معنوی و حتی همکاری با آن ها برای ما درآمدزایی نیز دارد.
پس شما یکسری ارتباط سازی میکنید که خیلی مهم است. چون شما باید یک حرکتی انجام دهید که آن ارتباط سازی شکل بگیرد.
خیلی ها بیرون گود می شینند و منتظر یک شرایط stable هستند که فعالیت خود را شروع کنند. در ایران نمیتوانند منتظر چنین شرایطی باشید. چون هر لحظه ممکن است شبکه های احتماعی فیلتر شود.
حالا یک سری نکته ها را روی خود یوتیوب به شما می گوییم و بعد بررسی می کنیم که این درآمد زایی به چه شکل انجام می شود.
دو تا نرم افزار شما باید روی گوشی خود داشته باشید. یکی یوتیوب است. و دیگری یوتیوب استودیو ( youtune stodio ) .
یوتیوب استودیو
یوتیوب استودیو را باز می کنیم. به بخش dashboard می رویم. چندتا بخش میبینید. یک بخش مال سابسکرایب های ماست. و 2783 تا است.
و شرایط درآمد زایی به این شکل است:
1- بالای 1000 سابسکرایب.
2- 4000 ساعت بازدید در کمتر از یک سال (365 روز).
وقتی که این ها را به دست بیاورید دیگر در بخش earn، نمی نویسد که شما چقد سابسکرایب دارید. یا watch time دارید. بعد از این که پر شد یک گزینه ای پدیدار می شود که میتوانید با زدن آن به یوتیوب درخواست دهید که کانال شما را بررسی کند.
دقت کنید که به 3 روش میتوانید این کار را انجام دهید:
1- یا خارج از کشور باشید و یک حساب بانکی بین المللی داشته باشید و یک آدرس فیزیکی که خارج از کشور باشد داشته باشید.
2- یا یکی از فامیل یا دوست یا آشناهای شما شرایط بالا را داشته باشند.
3- و راه دیگر استفاده از شرکت های واسط است.
برای آشنایی با شرکت های واسط می توانید با جست و جو در گوگل پیدا کنید. و با مشاوران آن ها صحبت کنید. معمولا شرکت های واسط بین بازی 20 الی 40 درصد از مبلغ شما را به عنوان پورسانت میگیرند.
وقتی یکی از شرکت های واسط را انتخا کردم، آن را به عنوان ادمین کانال خود قرار دادم. با دسترسی owner یا manager .
اگر فقط گوشی دارید، باید به مرورگر بروید. وارد سایت یوتیوب استودیو شوید. سپس از بخش setting و قسمت permission می توانید یک نفر را به عنوان ادمین انتخاب کنید.
آن فرد می آید درخواست می دهد. و یک حساب گوگل ادسنس اعلام می کند. یوتیوب می آید چنل را بررسی می کند که کپی رایت نداشته باشد. و یا محتوای مشکل دار نداشته باشد. بین 1 روز الی 7 روز کاری این بررسی انجام می شود.
وقتی که این بررسی اوکی بود، به ازای ویدیوهایی که شما از آن روز به بعد مانیتایز یوتیوب شدید،هر هزار ویویی که داشته باشید، به شما یک مقدار CPM یا همان cost per mille یعنی قیمتی که به ازای هزار ویو به شما داده می شود.
که هر چنلی با چنل دیگر متفاوت است.
چطور بفهمیم CPM ما چقدر است؟
پس از مانیتایز یوتیوب شدن، به بخش earn می رویم. سپس به بخش view analytics می رویم. الان CPM کانال ما 9.69 دلار است. یعنی هر هزار ویویی که داشته باشیم 9.69 به حساب ما واریز می شود. این موضوع به شدت به موضوع چنل شما بستگی دارد. اگر چنل شما تخصصی باشد تبلیغاتی که یوتیوب برای شما قرار می دهد تخصصی تر است و قیمتش بیشتر است.
نکته ای که مهم است این است که این مقدار ممکن است کاهش یا افزایش داشته باشد. و برای همیشه یک مقدار ثابت نیست.
در قسمت channel analytics بخش estimated revenue می بینید که تا الان 4.70 دلار درآمد کسب کرده ایم. و حتما باید به 100 دلار برسد تا بتوانید تسویه حساب کنید. زیر 100 دلار امکان پذیر نیست.
همچنین میتوانید دانه دانه ویدیوهای خود را ببینید که هر کدام چقدر برای شما به دست آورده اند.
روی ویودیو میزنید. سپس go to video analytics می زنید.
البته دقت داشته باشید که این مبلغ درآمد مال دو روز پیش باشد. مبلغی که در یوتیوب استودیو مشاهده میکنید همیشه 2 روز عقب تر است.
اگر میخواهید بفهمید که کدام یک از محتواهای شما نسبت به بقیه محتوای شما بهتر است، وارد content شوید. و گزینه sort by را بزنید. و گزینه most view را بزنید.
به این شکل محتواهایی که بیشتر ویو را داشتند را مشاهده می کنید. متوجه می شوید که مخاطب شما کدام موضوعات را بیشتر دوست دارد.
برای دیدین توضیحات ویدیویی این مقاله به ویدیو آپارات پایین مقاله مراجعه کنید.
اهمیت فعالیت مستمر در مانیتایز یوتیوب
پس ابتدا شما به صورت یک ماه به طور مستمر محتوا تولید کنید و کاری به ویوی آن نداشته باشید. پس از گذشت یک ماه، ویدیوهای خود را آنالیز کنید.
مهم ترین نکته در یوتیوب این است که مخاطب شما را ببیند. یعنی watch time بگیرید.
پس باید مخاطب را سرگرم کنید، یا آموزش دهید، یا مطالب مفید بگویید. یا بخندانید یا یک حس خوب به مخاطب بدهید. که مخاطب دوست داشته باشد که ویدیوهای بعدی شما را هم ببیند.
اگر به عنوان شغل اول به یوتیوب نگاهمی کنید شاید در ابتدا ایده جالبی نباشد. باید ابتدا درآمد خود را یک جای دیگر داشته باشید. و یوتیوب انتخاب دوم شما باشد در کنار انتخاب اول شما.
نکته دیگر این است که تمام چیزهایی که باید یاد بگیرید که چگونه محتوا بسازید و چگونه محتوا قرار دهید چگونه سناریو بنویسید. و end screen و سایر مسائل مربوط به یوتیوب به همراه یک سال پشتیابنی روزانه را در دوره جامع یوتیوبر شو در اختیار شما می دهیم. برای شروع این دوره روی این لینک بزنید.
برای دیدین توضیحات ویدیویی این مقاله به ویدیو آپارات زیر مراجعه کنید:
دیدگاهتان را بنویسید