در قسمت ششم“آموزش سئو را کاربردی یاد بگیرید” میخواهیم یاد بگیریم که فایل های Index شده چگونه نمایش داده میشوند؟ جلسات پیش را از اینجاببینید.
این مهم ترین قسمتی است که باید بدانیم . در قدم اول بخش Site page quality وجود دارد. دقت کنید که هم کیفیت وبسایت و هم صفحه ی وبسایت ما هر دو مورد بررسی قرار می گیرد و گوگل بر اساس این کیفیت به هرکدام از صفحات رتبه می دهد و بر اساس همین رتبه هم مرتب سازی صورت میگیرد، لیستی از صفحات ساخته و نمایش داده میشود، اما این موضوع و این الگوریتم در جایی عنوان نشده و نمی دانیم که این الگوریتم دقیقا چیست. تنها توضیحی که داده شده این است که بر اساس یک سری فاکتور های خاص این کار را انجام می دهد . این فاکتور ها بیشتر از 200 فاکتور مختلف هستند
یکی از مهم ترین این فاکتور ها ، لینک ها هستند . لینک هایی که بین صفحات مختلف وجود دارد. یعنی اگر وبسایتهای مختلف به سایت ما لینک داده باشند این باعث میشود که گوگل کیفیت سایت ما را بالاتر بداند و وبسایت ما را در رتبه ی بالاتری قرار بدهد ، همچنین در مورد صفحهی وبسایت ما هم همین موضوع وجود دارد.
بنابراین اگر وبسایتی تازه معرفی شده و صفحهای با کیفیتی باشد و وبسایت های زیادی هم به آن صفحه لینک داده باشند ولی در نتایج جستجو رتبه ی خوبی نداشته باشد ، میتواند به این دلیل باشد که هنوز وبسایت در کل رتبه ی خوبی ندارد .
معمولا صفحات وبسایت هایی را میبینیم که وبسایت های معروفی هستند. مثلا در نتایج خیلی از جستجوها Wikipedia را میبینیم چون Wikipedia وبسایت معتبری است و صفحات معتبری هم دارد، بنابراین باید روی کیفیت کلی وبسایتمان هم کار کنیم، از طرفی میدانیم که لینک دهی به وبسایت اهمیت زیادی دارد ولی باید دقت کرد ( نباید بیش از حد باشد ، نباید بدون ارتباط باشد ) مثلا یکی از صفحات در مورد موضوع خاصی است اما در وبسایتی که اصلا به موضوع صفحه ربط نداشته باشد لینک داده شده باشد و این روش نتیجه ی عکس دارد . گوگل بیشتر به لینک هایی اهمیت میدهد که بر روی آنها کلیک شود و آن لینکها را به عنوان لینک های با کیفیت در نظر میگیرد. در قسمت بعدی این صفحاتی که مرتب شدند وارد فیلتر بعدی میشوند. فیلتر بعدی فیلتر به روز بودن صفحات است.
مشخص است اطلاعاتی که به روز هستند برای گوگل دارای اهمیت خاصی می باشند. فرض کنید که صفحه ای داریم که نزدیک به دو سال است رتبه ی خوب و تعداد بازدید کنندگان خوبی دارد اما در گوگل افت میکند ، دلیلش این است که وبسایت های دیگر مطالب به روز تری را ارائه کردهاند و همین به روز شدن باعث شده که صفحات آنها رتبهی بهتری را کسب کنند البته به روز بودن تنها فاکتور نیست ، اما فاکتور مهمی است. از طرفی دیگر خبرگزاری ها و وبلاگ ها که اطلاعات به روز را ارائه میدهند ، در نتایج جستجوی موتور های جستجو از جمله گوگل وجود دارند.
در ادامه فیلتر برای حذف یک سری وبسایت ها صورت میگیرد . مشخص است که موتورهای جستجو سعی می کنند آن صفحاتی را که ممکن است برای ما مضر و خطرناک باشند را از نتایج جستجو خارج کند. به عنوان مثال اگر تشخیص دهد سن جستجو کننده کم است سایتهایی را حذف میکند. نتیجهای که تا اینجا بدست می آید میتوان گفت که تمام جستجو هایی که در جهان انجام می شود ، یکسان است. اما از اینجا به بعد این نتایج برای هر فرد متفاوت خواهد بود. دو فاکتور مهمی که به نتیجههای مختلفی برای افراد در گوگل منجر میشود، موقعیت جغرافیایی و جستجوهای قبلی میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید