آنالیز حرفه ای پیج اینستاگرام
آنالیز حرفه ای پیج اینستاگرام
آنالیز حرفه ای پیج اینستاگرام: برای پیشرفت هرکسب و کاری نیاز است روند فعالیت، مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. هر کسب و کاری که دارید می توانید با کمک یک مشاور در حوزه کاری خود به تحلیل و آنالیز فعالیت کاری خود بپردازید. کسب و کارهای مجازی نیز از این امر مستثنی نیستند. اگر کسب و کاری دارید که برای آن یک پیج کاری دارید و نیاز به یک مشاور برای پیشرفت پیج خود دارید، می توانید با مطالعه این مقاله خودتان مشاور پیج خود شوید. و پیج اینستاگرامتان را خودتان آنالیز کنید. با دنبال کردن گام های زیر می توانید یک مشاور خوب برای کار خود باشید.
گام اول
در اولین گام آنالیز حرفه ای پیج اینستاگرام باید پیج کاری خود را به یک پیج بیزینسی (Business) یا کریتور (Creator)در اینستاگرام تبدیل کنید. برای اینکار روی Setting و سپس Account کلیک کنید. در این بخش روی Switch account type کلیک کنید. اگر پیج شما در حالت personal قرار دارد، روی Switch to business account کلیک کنید تا پیج شما یک پیج بیزینسی شود. با اینکار در صفحه Home شما در بخش پروفایل یک گزینه به نام Insights اضافه می شود. که بعد از 48 ساعت آمار پیج اینستاگرام شما را نمایش می دهد.
گام دوم
وقتی روی Insights کلیک کنید، می توانید روی 7 روز گذشته یا روی 30 روز گذشته قرار دهید تا آمارهای مختلف را مشاهده کنید. در تصاویری که مشاهده می کنید مقدار این فیلد را روی 30 روز گذشته قرار داده ایم. اولین آماری که می بینید Reach account است که به معنی این است که چند نفر پست های شما رو دیده اند و از طرفی 17.5 درصد نسبت به ماه گذشته بهبود یافته است.
در خط دوم به شما می گوید چه تعداد از افراد با شما تعامل داشته اند. و در روبروی آن مقدار درصد نمایان کننده پیشرفت شما نسبت به ماه گذشته است.
در خط بعدی توتال فالور خود را می بینید که نسبت به ماه گذشته چه مقدار بهبود داشته است که در اینجا 20 درصد افزایش یافته است.
و در خط بعدی که در عکس مشخص شده است، یه شما نشان می دهد که در طی ماه گذشته چه تعداد پست گذاشته اید. که در تصویر زیر عدد 30 یعنی هر روز به طور مستمر پست گذاشته شده است.
گام سوم
برای آنالیز حرفه ای پیج اینستاگرام خود باید بتوانید پست های خود را تحلیل کنید. وقتی روی فلش کوچک روبروی content you shared کلیک کنید وارد صفحه پست های خود می شوید که می توانید امکانات بیشتری را مشاهده کنید. در این صفحه سه فیلتر مختلف را مشاهده می کنید که بر اساس متغیر های مختلفی می توانید به ارزیابی پست های خود بپردازید.
از فیلد اول می توانید پست ها را بر اساس عکس، ویدیو، کاروسل و یا همه فیلتر کنید. در فیلد دوم می توانید بر اساس Save، Like، Reach، … هر یک از ویژگی هایی را که مدنظر دارید، انتخاب کرده و فیلتر کنید. به عنوان مثال اگر بر حسب میزان Save فیلتر کنید می توانید ببینید که کاربران شما بیشتر به چه موضوعاتی علاقه دارند که پست های مرتبط با آن موضوعات را Save کرده اند و یا می توانید بررسی که کاربران چه پست هایی را Share کرده اند. بر اساس این آمار شما می توانید علاقمندی کاربرانتان را شناسایی کرده و در همان زمینه بیشتر شروع به تولید پست و محتوا نمایید.
و از فیلد آخر می توانید بر اساس دوره زمانی که مدنظر شماست، پست های خود را فیلتر کنید.
گام چهارم
با ارزیابی استوری نیز می توانید به آنالیز حرفه ای پیج اینستاگرام خود بپردازید. در صفحه اول که insights آمارهای مختلفی ارائه می دهد، در مورد استوری ها نیز می توانید به تحلیل بپردازید. اینکه کاربران چه استوری هایی را بیشتر می پسندند باعث می شود شما نسبت به مسیر پیش روی خود دید بهتری پیدا کنید و بدانید چه محتوایی کاربران بیشتری را جذب می کند. در استوری ها یک متغیری به نام Back وجود دارد که نشان دهنده این است که مخاطب کدام استوری را دیده است و Back زده و دوباره دیده است.
گام پنجم
وقتی روی توتال فالور کلیک کنید، می توانید ببینید که شما در روز ، هفته و ماه چقدر فالور به دست آورده اید و یا از دست داده اید. همچنین مقدار Overall یعنی تفریق آنفالو از فالور چه مقدار است. در ادامه می بینید که فالورهای شما از کدام شهرها هستند و نیز چند درصد خانم و آقا هستند. در بخش انتهایی وقتی روی ستون ها کلیک کنید می توانید ببینید که کاربرهای شما چه ساعتی بیشتر آنلاین هستند. و نکته مهم اینجاست که اگر روی Day کلیک کنید می توانید ببینید که روزانه از کل تعداد کاربرانتان چه تعداد آنلاین می شوند.
شما با آنالیز و تحلیل و ارزیابی پیج اینستاگرام خود می توانید میزان فعالیتی که تاکنون داشته اید را مورد بررسی قرار دهید و از این طریق می توانید با دید بهتر و قوی تری مسیر خود را ادامه دهید تا به نتایج دلخواه برسید.
دیدگاهتان را بنویسید