وبسایت یا شبکه های اجتماعی |کدام را انتخاب کنیم؟
وبسایت یا شبکه های اجتماعی|کدام را انتخاب کنیم؟
بعضی کاربران استفاده از یوتیوب را شروع کردن، بعضی به دنبال داشتن وبسایت یا شبکه های اجتماعی هستن بعضیا مخاطبانشون رو به تلگرام میکشونن…
میخوایم بدون تعصب از مزایا و معایب هر کدوم صحبت کنیم.و به شما کمک کنیم تا مزایا و معایب هر کدام رو بدونین و تصمیم بگیرین که برای کسب و کار خودتون از کدامیک استفاده کنین. و در طول زمان کوتاه وبا آسون ترین روش به بهترین درامد برسین.
آیا هنوز وب سایت ندارید؟ آیا می خواهید که یک وب سایت حرفه ای برای کسب و کار خود داشته باشید؟ پس روی خدمات طراحی وب سایت بزنید.
پلتفرم اینستاگرام:
اینستاگرام یک شبکه اجتماعی منحصربه فرد هست .نرم افزاری که به کاربران خودش این امکان رو میده که عکس ها و ویدئو های خودشون رو به اشتراک بذارن،همچنین امکان این رو دارن که عکس ها و ویدئو هاشون رو در رسانه های اجتماعی دیگه مثل فیس بوک ،توییتر،هم رسانی کنن و کاربران رو به وب سایتی که در پیجشون قرار گرفته هدایت کنن.
پس میتونه رقابتی باشه برای انتخاب وبسایت یا شبکه های اجتماعی که اون شخص راه اندازی کرده و یا کاربران از هردو آن ها استفاده کنن.
امروزه ایستاگرام به خیلی از کسب و کارها کمک کرده وهمچنین باعث ایجاد کسب و کار های جدید زیادی شده .
مدتیست که با فیلترشدن اینستاگرام روبرو هستیم که مشکلات زیادی رو برای افرادی که به واسطه ی اینستاگرام کسب درامد میکردن به وجود اورده.
مزایا اینستاگرام
- مخاطب فعال زیادی داره
- با هشتک و اکسپلور کلی مخاطب رایگان میتونیم بگیریم
- با تبلیغات متنوع میتونیم تعداد مخاطب رو بیشتر کنیم
معایب اینستاگرام
چون در این دو ماه گذشته فضای اینستاگرام سیاسی شده هر فعالیت ما با یکسری کامنت ها و دایرکت های منفی مواجه میشه که میتونه خیلی ناامیدمون کنه…
راهکار: صبرکنیم،و دوباره فعالیتمون رو شروع کنیم چون قطعا اینستاگرام با توجه به مزایا که داره یک انتخاب خیلی خوبیه .
اگه نمیتونیم خیلی صبر کنیم میتونیم فعالیتمون رو کم و هدفمندتر کنیم. یا یک استوری بذاریم از از مخاطبامون بپرسیم که آیا فعالیتم رو شروع کنم یا منتظر بمونم که نتیجه این اتفاق ها مشخص بشه؟! و بعد افرادی که موافق شروع به کار کردن پیج بودن رو به کلوز فرند ها بذاریم اینجوری کسی ناراخت نمیشه و شاکی نیست
نکات:از مزیت های دیگه اینستاگرام اینه که وقتی ما یه سری فالوور به دست میاریم چون قابلیت استوری داریم راحت میتونیم با مخاطب هامون ارتباط برقرار کنیم و اگه بخوایم محصولی رو بفروشیم راحت در استوری میذاریم و مخاطبها بهمون دایرکت میدن همین ویژگیش باعث شده وقتی که ما فعالیتی میکنیم ممکنه کامنت منفی دریافت کنیم چون افرادی که دنبال کننده مون هستن روزانه مارو رصد میکنن، این قابلیت زمانی برامون فروش خیلی خوبی داشت و الان هم میتونه این آسیب رو بهمون برسونه…
نکته دیگه اینکه پستی که در اینستاگرام گذاشته میشه تاریخ انقضا داره یعنی مثلا یک پست وارد اکسپلور یا هشتک بشه خیلی خوب لایک بشه و کامنت دریافت کنه بعد از دو سه هفته دیگه خبری از اون پست نیست و این یکی از معایب اینستاگرامهست.
پلتفرم یوتیوب:
گاهی استفاده روزانه ما از وبسایت یا شبکه های اجتماعی ما را به این پلتفرم میرسونه .
که میتونه با داشتن ویدئو های جذاب ما رو علاقه مند به استفاده بیشتر از یوتیوب کنه
برای کسایی که میخوان آموزش بدن یا محتوای سرگرم کننده در هر حوزه دارن ، یعنی ویدئو جذابی ساخته بشه که مخاطب تا آخر اون ویدئو رو ببینه (مثلا دوربین مخفی،جوک،طنز،آموزش،تجربه کار جذاب ). این تنها فاکتوری که باید رعایت بشه تا بتونین در یوتیوب فعالیت خوبی داشته باشین.
یوتیوب زود بازده نیست ،اگه به 1000 دنبال کننده یا سابسکراب برسی و 4000 ساعت بازدید بدست بیاری تازه میتونی درخواست بدی برای اینکه مانیتایز کنی و بعد برای گرفتن پول هم چون در ایران هستی یکم به دردسر میوفتی و باید 20% پولی که بدست میاری رو باید به واسط بدی که واسط اون پول رو به دستت برسونه.
باید به این موضوع هم فکر کنی که وقتی اینترنت سرعتش کم میشه ، هم آپلود ویدئو سخته و هم مخاطبان کمتری یوتیوب براشون خوب باز میشه و میتونن ویدئو ها رو ببینن.
این چالش هایی که یوتیوب داره اما خوبیش اینه که ویدئو داخل یوتیوب تاریخ انقضا نداره و ماه ها و سال ها دیده میشه.چون گوگل و یوتیوب هردو یک شرکت هستن ویدئو ها هم در خوده یوتیوب و هم در سرچ ویدئو های گوگل بالا میاد.
پس اگر در پلتفرهایی مثله اینستاگرام یا تلگرام فعالیت دارین حیف که ویدئوتون رو در یوتیوب بارگزاری نکنین.
پلتفرم تلگرام
در واقع تلگرام یک پیام رسان است نه شبکه اجتماعی …
تلگرام چون قابلیت ایجاد کانال و گروه های خصوصی و عمومی رو داره سالهاست که مورد توجه عده ای هست.
در تلگرام میتونی کانال بزنی گروه عمومی یا خصوصی بزنی و با هدف های مختلف کسب درامد کنی
مزایا:
میتونی با مخاطب ارتباط برقرار کنی و مخاطب هم میتونه کامنت بذاره و هم میتونه سریع بهتنون پیوی پیام بده. ولی این ارتباط در یوتیوب فقط در حد دادن کامنت هست.
معایب:
مشکلی که در تلگرام وجود داره اینه که هشتک ها فقط داخل کانال کار میکنن هشتک ها عمومی نیستن.
روش های جذب مخاطب تلگرام یا به روش تبادل هست یا تبلیغ و یا به روش اسپانسر شدن برای پروکسی هاست. و چون تلگرام هم با فیلتر شکن کار میکنه و هم با پروکسی های داخلی تلگرام کمی دسترسی مخاطبها به تلگرام بین اینستاگرام و یوتیوب راحتتره
همچنین چون تلگرام های غیر رسمی هم وجود داره کلا مخاطبها توی این قضیه فعلی تلگرام رو بیشتر چک میکنن.
وب سایت
داشتن وب سایت یکسری مخارج اولیه داره مثل خرید دامنه ،خرید هاست، و یک قالب یا یک سیستم مدیریت محتوا که اگر شما ووردپرس رو انتخاب کنی تقریبا یک میلیون خرج اولیه داره.
اما طراحی سایت یک روش زود بازده نیست که مثلا اگر همین ماه استارت زدی همین ماه به درامد عالی برسی.اول باید سایت رو طراحی کنی ، برایش محتوا تولید کنی و همچنین سایت و سئو کنی ولی اگه درست پیش بری میتونی چهار ماهه به درامد برسی و اگه این مدت زمان رو بخوای کمتر کنی میتونی با تبلیغات سریعتر به درامد برسی.
مزایا:
خوبی طراحی سایت اینه که نیاز نیست خیلی محصول داشته باشی. چون رقابت روی کلمه ی کلیدی هست و به ازای یک کلمه ی کلیدی خاص که محصول یا خدماتش رو داری، توی گوگل بتونی بیای بالا میتونی و درامد خیلی خوبی رو تجربه کنی. برای مطالعه بیشتر میتونین به مقاله مزایا و معایب طراحی سایت مراجعه کنین.
محیط های قبل همه فیلتر بودن اما اگر یک هاست ایران بگیری توی هر شرایطی میتونی وب سایتت رو داشته باشی. و اگر یک دید بلند مدت برای کسب و کارت داری حتما وب سایتت رو بزن و روش کار کن. قطعا میتونی موفق بشی و یک درامدی در همه ی تایم شبانه روز داشته باشی .
حالا اینکه کدوم یکی از این پلتفرم ها بهتره؟ وبسایت یا شبکه های اجتماعی؟ پیشنهادم اینه که وب سایتی داشته باشین . در کنارش از تلگرام و اینستاگرام،یوتیوب هم استفاده کنین و از اینها برای وب سایتتون مخاطب جمع کنین و در نهایت به وب سایتتون بفرستین.
وب سایت در مرکز وجود داره و همه ی پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی کمک میکنن که سایت بیشتر دیده بشه.
شما هم میتونین هوشمندانه عمل کنین و یک محتوا رو در هر چهار پلتفرم منتشر کنین.
دیدگاهتان را بنویسید