چگونه به طراح حرفهای وب سایت تبدیل شویم؟
2017/11/25
Posted by Amir Saleh
2.57k بازدید
توسعه دهندگان وب و طراحان سایت امروزه از جمله افرادی هستند که دارای شغلهای خوب و پردرآمدی میباشند.آنها حتی در اوقات فراغت خود نیز میتوانید با آموزش و یادگیری به عنوان یک طراح وب و توسعه دهنده سایت تبدیل شوید.در ابتدا همه چیز سخت و پیچیده به نظر میرشد. اما اگر دست به کار شوید قطعا میتوانید به چنین افرادی تبدیل شوید.
آیا هنوز وب سایت ندارید؟ آیا می خواهید که یک وب سایت حرفه ای برای کسب و کار خود داشته باشید؟ پس روی خدمات طراحی وب سایت بزنید.
در این مطلب قصد داریم شما را برای تبدیل شدن به یک طراح یا توسعه دهنده حرفه ای وب سایت آماده سازیم:
۱- مراحل
A- از طراحان و برنامهنویسان بزرگ سایت یاد بگیرید. سعی کنید به بررسی دیگر وب سایتهای طراحی شده داشته باشید که منو و محتوا آنها چگونه است. سپس از دانش آن بهره گیرید و روی پروژه خود اعمال کنید.
B- استفاده از ابزارهای مناسب، با استفاده از یک ویرایشگر گرافیکی مناسب همچون Adobe Illustrator میتوانید گرافیک سایت را تقویت کنید. با استفاده از آن تصاویر گرافیک حرفهای ایجاد کنید و طراحی زیبا و جذابی داشته باشید. Illustrator یا Fireworks هزینه بر هستند اما می توان با کمک Inkscape بدون هیچ هزینه ای ابزار گرافیکی داشت.
C- اگر میخواهید برنامهنویس و طراح وبسایت شوید باید زبانهای برنامهنویسی و ابزار مناسب برای طراحی ظاهر سایت را یاد بگیرید. در زیر موارد مورد نیاز لیست شده است. البته افرادی که طراح سایت حرفهای هستند ابزارها و زبانهای بیشتری را مورد استفاده قرار میدهند.
– HTML
– CSS
– JavaScript
– JQuery
– PHP
– Mysql
– Bootstrap or Matrial design
البته برای یاد گرفتن آنها می توانید به وب مراجعه کنید و زبان های مختلف را یاد گیرید. اما ما می خواهیم درباره بهترین مکان برای یادگیری را بدانیم. معروفترین مکان W3Schools است. شش مهارت ذکر شده در بالا برای شروع کافی است. با این حال یادگیری پایانی ندارد و باید همانند یک توسعه دهنده از ابتدا یاد گیرید. اما اهداف اصلی این زبان ها به شرح زیر است:
– HTML: برای محتوا صفحه اصلی وب سایت
– CSS: برای استایل دادن و زیبا کردن صفحه وب سایت
– JavaScript: برای محتوا پویا وب سایت
– jQuery: برای استفاده آسان از JavaScript با شعار “کمتر بنویس و بیشتر انجام بده”
– PHP: برای برنامه نویسی سمت سرور (backend)
– MYSQL: برای مدیریت پایگاه داده سایت
– BootStrap: توسعه سریع وب سایت برای نمایش محتوا (در عمل طراحی ظاهر سایت با html و CSS کمی غیر عملی است از این رو، از ابزارهایی مانند بوت استرپ یا متریال دیزاین استفاده میکنند. تا هم ظاهر زیباتری را طراحی کنند هم سایت واکنشگرا یا به اصطلاح responsive باشد. )
برای شروع به یادگیری هر کدام از زبانهای بالا میتوانید به ادمین کانال تلگرام زنگ دانش پیام دهید.
D- ایجاد وب سایت پویا با استفاده از PHP و MySQL
این فناوری ها شما را قادر می سازد تا به ایجاد یک وب سایت بپردازید که نیاز به ایجاد صفحات HTML شخصی ندارد. اما به شما اجازه می دهد از قالب ها برای نمایش چندین صفحه در همان طراحی اولیه بهره گیرید.
E- برای بهبود تجربه کاربری از یک سرویس وب پویا بهره گیرید
ایجاد یک وب سایت که از AJAX استفاده می کند می تواند شما را قادر سازد تا از سرور PHP بدون نیاز به صرفه جویی در پهنای باند استفاده کنید و به ایجاد برنامه های تعاملی تحت وب بپردازید.
F- برای تمرین کردن نیاز دارید یک هاست (host) داشته باشید. اگر نخواهید در ابتدا هزینه کنید میتوانید فضای localhost را به کمک برنامههایی از قبیل Xampp یا Wamp ایجاد کنید.
G- تمرین با استفاده از نمونههای برنامه نویسی
برخی نمونه اسکریپت برای خود اجرا کنید تا موجب بهینه شدن نحوه کار شود. یک اسکریپتی برای محاسبه بهتر پیدا کنید تا
روشی از یادگیری را فراگیرید. CMSهایی چون وردپرس، Drupal و جوملا میتوانند کارآمد باشند.
H- هنگامی که ایده و زمان دارید دست به کار شوید
بهترین زمان برای شروع کار زمانی بوده که شما ایده دارید و وقت کافی برای کار کردن روی موضوع موردنظر برای شما فراهم است. ایده یکی از مهمترین مسائل در زمان ساخت پروژه بوده که اگر از آن برخوردار نباشید نمیتوانید به خوبی پیش روید و عملکرد بزرگی از خود نشان دهید. بنابراین مهم است که بتوانید ایدهای را پیش گرفته و و آن را به سرانجام برسانید.
4 Comments
Join the discussion and tell us your opinion.
مطالب بسیار مفیدی بود ممنون از سایت خوبتون
فقط اگه میشه یکم قسمت اخرش رو از قسمت E
اسان تر بنویسید یا در مورد هر کدام توضیح بیشتری دهید مانند ajax و ….
که برای افراد سن پایین هم قابل درک باشد .
سلام چشم حتما سعی میکنیم ساده و روان تر بنویسیم
ممنون
بسیار عالی
مثل همیشه مفید و کاربردی