مقایسه صفحه سازهای ویژوال کامپوزر (WpBakery) و Elementor
2019/08/04
Posted by علی حیدری
1.73k بازدید
صفحه ساز های Elementor و ویژوال کامپوزر (WpBakery) دو تا از حیاتیترین صفحه ساز های وردپرس میباشند که بیشتر توسعه دهندگان و طراحان وبسایت نیز آن ها استفاده میکنند. به همین دلیل مقایسه Elementor و WpBakery از لحاظ عملکردشان یک مقایسه قابل انتظار میباشد و ما امیدواریم شما بعد از خواندن این مقاله بتوانید صفحه ساز مناسب خود را برای راه اندازی وبسایت خود انتخاب کنید.
به صورت کلی شما میتوانید با یک آمارگیری ساده ببینید که Elementor در کمتر از دو سال به تعداد نصب 300 هزار رسیده و این نشان از پرطرفدارتر بودن آن میدهد. در حالی که WpBakery چندین سال است که پشت سر Elementor در حال بالا آمدن است و در هر تم وردپرسی ادغام شده است.
ما در این مقاله 5 ویژگی اصلی را در هر کدام از صفحه ساز ها مقایسه میکنیم. امیدواریم که بتوانید به انتخاب درست برسید. این دو افزونه از افزونههای کاربردی وردپرس به شمار میروند با دیگر افزونههای کاربردی وردپرس در اینجا آشنا شوید.
ویژگی اول: رابط کاربری
رابط کاربری Elementor:
Elementor یک صفحه ساز رایگان میباشد که به شما اجازه میدهد هر چیزی که در بخش فرانتاند میباشد را ویرایش کنید و به نتایج فوری برسید.
Elementor در این بخش شایسته قدردانی میباشد، به خاطر اینکه شما میتوانید همه چیز را به صورت زنده بسازید و نتایج کار خودتان را درست در بخش ویرایشگر ببینید. پس زمینه های خودتان را انتخاب کنید، لایه ها و سطر و ستون ها را تنظیم کنید، طرح بندی را درست کنید و … شما میتوانید همه چیز را کنترل کنید، بدون اینکه از ویرایشگر خارج شوید.
با Elementor ، همانطور که در شکل زیر میبینید میتوانید از سایدبار یک بخش را با کشیدن موس به پنجره پیشنمایش اضافه کنید سپس شروع به تایپ محتوا در آن بکنید.
رابط کاربری WpBackery:
اگر چه این صفحه ساز پولی است و برای استفاده کامل از آن باید هزینه ای پرداخت کنید، اما بعد از پرداخت شما میتوانید هر شکل و شمایلی که میخواهید به وبسایت و صفحه های خودتان بدهید. برای کار با این صفحه ساز میتوانید از هر دو نوع ویرایشگر بک اند و فرانت اند استفاده کنید و همچنین نتایج حاصل کارتان را به صورت زنده تماشا کنید.
نتیجه گیری:
Elementor به شما کمک میکند تا در ساده ترین حالت ممکن، زیباترین ظاهر را برای سایت خودتان طراحی کنید. اگر چه این صفحه ساز بیشتر برای سایت های معمولی و شخصی مناسب است.
WpBakery به شما اجازه شخصی سازی بیشتری میدهد که برای سایت های بزرگ و پیچیده مناسبتر است. چون سایت های بزرگتر به شخصی سازی بیشتری نیاز دارند. به همین دلیل بیشتر وبسایت های بزرگ از این صفحه ساز استفاده میکنند.
ویژگی دوم: قیمت
Elementor :
المنتور یک صفحه ساز رایگان برای تازه کار ها و یا آنهایی که دانش کدنویسی ندارند محسوب میشود. البته شما میتوانید نسخه حرفه ای آن را به قیمت $49 دلار برای یک سایت، $99 دلار برای 3 سایت و $299 دلار برای همیشه، خریداری کنید که بتوانید تمام ویژگیهای این صفحه ساز را در اختیار داشته باشید. هر کدام از تعرفه های خرید ویژگی های متنوعی دارند که با رجوع به وبسایت آن میتوانید مشاهده کنید.
WpBakery :
این صفحه ساز پولی است و برای استفاده از امکانات آن و مدیریت کامل صفحه های وبسایت لازم است که مقدار 45$ هزینه کنید(در این زمان). یا هم میتوانید یکی از تم های وردپرسی سایت ThemeForest را بخرید، در این صورت شما میتوانید از این صفحه ساز به صورت رایگان استفاده کنید و وبسایت خودتان را به بهترین شکل شخصی سازی کنید.
نتیجه گیری:
اگر شما بخواهید از یک صفحه ساز برای وبسایت خودتان استفاده کنید، WpBakery در اولویت قرار دارد. اما اگر چند وبسایت میخواهید هزینه کنید و صفحه ساز بخرید Elementor گزینه مناسب تری میباشد.
ویژگی سوم: ابزارهای ضروری
یک صفحه ساز هیچوقت پرطرفدار و قدرتمند نمیباشد مگر اینکه یک سری ابزاریهای ضروری را با خود به همراه داشته باشد، اما ابزارهای پولی چیزهای اختیاری میباشند. بنابراین در این بخش ما ابزارهایی را مورد مقایسه قرار میدهیم که در هر صفحه ساز وردپرسی وجود دارد.
Elementor :
در حال حاضر المنتور 53 ابزار در نسخه حرفه ای اش دارد که لیست کامل آن را میتوانید در تصویر زیر ببینید. علاوه بر این شما میتوانید افزونه ها و ابزار های بیشتری را از طریق Elementor Add-ons دریافت کنید.
WpBakery:
این صفحه ساز بیش از 50 ابزار و عنصر به شما ارائه میدهد. همچنین شما میتوانید با پیوستن به جامعه بزرگ این صفحه ساز به بیش از 200 ابزار دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال در تصویر زیر تمام ابزارهای موجود در تم وردپرسی Sofani قرار دارد را میبینید.
ویژگی چهارم: طرح از پیش ساخته شده
هر دو صفحه ساز دارای قالب های از پیش طراحی شده هستند که میتوانید از آنها استفاده کنید، فقط کافی است روی دکمه Add template کلیک کنید. در WpBakery شما 85 طرح از پیش ساخته خواهید داشت در حالی که در Elementor به 120 طرح از پیش ساخته دسترسی دارید. سپس میتوانید با توجه به نوع سایت و کسب و کارتان، طرح مناسب را انتخاب کنید.
نمونه از طرح های المنتور:
نمونه طرح های WpBakery :
نتیجه گیری:
همانطور که گفتیم شما با استفاده از المنتور به 120 طرح از پیش ساخته دسترسی دارید. که در هر نوع از کسب و کار و سایتی که داشته باشید از Wpbakery در این زمینه که 85 طرح از پیش ساخته دارد، برنده میشود.
ویژگی پنجم: گزینههای طراحی
دیدگاهتان را بنویسید