شغل های فریلنسری برای دانشجویان
هیچ دانشجویی وجود ندارد که دوست نداشته باشد در کنار تحصیل، مقداری درآمد بعنوان کمک هزینه داشته باشد. از طرفی دیگر کار کردن بصورت تمام وقت ویا حتی نیمه وقت برای بسیاری از دانشجو ها نمی ارزد. علاوه بر همه این ها، هر دانشجویی برای این که بتواند روی مطالعات، کلاس ها و امتحانات تمرکز کند به مقداری زمان آزاد نیاز دارد. به نظر شما بهترین راه برای یک دانشجو برای اینکه هم درآمد داشته باشد و هم در دانشگاه افت نکند چیه؟ اگر جواب شما، کار کردن بعنوان فریلنسر است بهترین جواب را پیدا کردید. شما بعنوان یک فریلنسر می توانید در پروژه های مختلف مشارکت کنید و درآمد نسبتا مناسبی نیز بدست آورید. در این مقاله، چند از تا از شغل های فریلنسری مختلفی که می توانید در کنار تحصیل داشته باشید را به شما معرفی می کنیم.
مدرس آنلاین :
امروزه با گسترش وب سایت های آموزش آنلاین، تولید محتوای آموزشی در هر زمینه ای که مهارت دارید می تواند به شما خیلی کمک کند. نحوه عملکرد بیشتر سایت ها به این گونه است که شما در تایم مشخصی تدریس آنلاین می کنید و به ازای هر جلسه حقوق دریافت می کنید.
مزایای این گونه تدریس ها، این است که شما می توانید برای افراد با سطح های مختلف تدریس کنید و علاوه بر این دانش آموزان شما مختص به رده سنی خاصی نیستند. مزیت اساسی و مهم تدریس های فریلنسری این است که لازم نیست برای تدریس به محل خاصی بروید و زمان بسیار زیادی ذخیره می کنید. مزیت آخر و مهم این گونه تدریس ها این است که شما میتوانید course های آموزشی ضبط کنید و به پلتفرم های آموزش آنلاین بفروشید.
طراح گرافیک :
اگر شما یک طراح ماهر هستید، باید سعی کنید از این مهارت برای کسب درآمد در زمان هایی که کار خاصی نمی کنید، استفاده کنید. علاوه بر این، اگر شما دانشجوی گرافیک هستید می توانید به صورت فریلنسری با افراد مختلف کار کنید و از این فرصت برای کسب تجربه های مختلف استفاده کنید تا بعد از پایان تحصیل تان یک رزومه ی قوی داشته باشید. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است در زمینه گرافیک رقابت بین افراد بسیار زیاد است. بهتر است شما از پروژه های کوچک شروع کنید و رفته رفته بسمت پروژه های سنگین تر بروید. برای یادگیری فتوشاپ این دوره را حتما مشاهده کنید.
بازاریاب آنلاین :
امروزه با افزایش استفاده از کامپیوتر ها و تلفن های هوشمند در سراسر جهان، بازاریابی آنلاین به یکی از پر تقاضا ترین شغل ها تبدیل شده است. شغل اصلی یک بازاریاب اینترنتی افزایش ترافیک یک سایت، یک صفحه مجازی ویا فروشگاه های آنلاین با استفاده از پلتفرم های آنلاین است. برای دانشجویان بازاریابی، این شغل فریلنسری یکی از بهترین راه های کسب تجربه های مختلف و بروز کردن اطلاعات تان است.
وبلاگ نویس و نویسنده محتوا :
اگر شما دانشجوی روزنامه نگاری هستید ویا به وبلاگ نویسی علاقه مندید، می توانید بعنوان یک نویسنده و یا وبلاگ نویس به صورت نیمه وقت شروع به کار کنید. علاوه بر این که شما تجربه های جدید کسب می کنید، این شغل فریلنسری به شما کمک می کند تا در زمینه های مختلف اطلاعات مهمی کسب کنید. شما همین طور می توانید برای وبلاگ سایت های مختلف تولید محتوا کنید و به ازای آن درآمد مناسبی کسب کنید. برای شرکت در دوره تولید محتوا به @Amiirsaleh در تلگرام پیام دهید.
ویرایشگر :
یکی دیگر از شغل های فریلنسری برای دانشجویان، فعالیت کردن بعنوان ویراشگر محتوا است. از نظر زمانی ویرایش کردن محتوا زمان کمتری نسبت به تولید محتوا صرف می کند و شما می توانید زمان بیشتری را صرف کار های دیگر بکنید. این شغل به در زمینه های مختلف به شما کمک می کند تا تجربه های بسیار خوبی کسب کنید.
توسعه دهنده وبسایت :
هر شخصی که در هر زمینه ای فعالیت می کند ویا یک شرکت تجاری دارد، علاقه مند است تا فعالیت های خود را به طیف وسیع تری معرفی کند. به همین دلیل بسیاری از این افراد نیازمند وبسایت هستند. اگر شما در زمینه طراحی سایت مهارت های لازم را دارید، فرصت های متنوعی برای شما وجود دارد تا درآمد خوبی کسب کنید. امروزه به کمک وجود کد های اوپن سورس برای تجاری سازی وبسایت های مختلف، حتی می توانید برای کسب و کار های محلی نیز وب سایت طراحی کنید. اگر به برنامه نویسی علاقه مندید حتما باید با اصول برنامه نویسی آشنا شوید. برای یادگیری طراحی سایت این دوره را مشاهده کنید.
راهنمای گردش گری :
آخرین شغل فریلنسری که ما به شما معرفی می کنیم، برای دانشجویان ماجراجو بسیار مناسب است. اگر شما دوست دارید با افراد مختلف به طور مستقیم در ارتباط باشید و فن بیان بالایی دارید و همینطور حافظه ی خوبی برای حفظ کردن اطلاعات مربوط به مکان های مختلف دارید، این شغل برای شما ساخته شده است. همینطور اگر شما در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستید شما می توانید به به یکی از بهترین تور لیدرها برای فارسی زبان ها تبدیل شوید. فقط کافیست زمانی را برای کسب اطلاعات مختلف درباره اماکن مختلف صرف کنید.
امروزه با افزایش هزینه ها بخضوص برای دانشجویان، شغل هایی فریلنسری یکی از بهترین منابع کسب درآمد برای شماست که می توانید در کنار تحصیل تان داشته باشید. علاوه براین شما میتوانید یک رزومه قوی برای بعد از فارغ التحصیل شدن برای خودتان ایجاد کنید. اگر شما تا بحال بعنوان freelancer کار کرده اید تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید. همینطور برای آشنایی با معتبر ترین سایت های فریلنسینگ در ایران می توانید این پست را مطالعه کنید.
1 Comment
Join the discussion and tell us your opinion.
در پلتفرم فریلنسری دیجیتال مارکتینگ بومران هم برای دانشجوها کار فریلنسری هست.هم میتوانند برون سپاری پروژه کنند هم پروژه انجام بدهند