در قسمت چهارم“آموزش سئو را کاربردی یاد بگیرید” میخواهیم یاد بگیریم که فرایند index چگونه اتفاق میافتد. جلسات پیش را از اینجاببینید.
فرآیند Index کردن به چه صورت اتفاق می افتد؟
گوگل صفحه به صفحهی سایت را بررسی میکند ، این کار را چطور انجام میدهد؟ با استفاده از لینکها، یعنی وقتی یک صفحه ی وب را بررسی میکند و آن را Index میکند اگر در آن صفحهی وب لینکی از یک صفحهی وب دیگر داشته باشد، از طریق آن لینک وارد آن صفحهی جدید میشود.
نکتهی مهم: گوگل نیازی ندارد که وبسایت را به آن معرفی کنیم و در گوگل برای این که وبسایت ما را Index کند ثبت کنیم.
اگر وبسایت لینکهایش داخل وبسایتهای دیگر وجود داشته باشد، گوگل بعد از مدتی وبسایت ما را هم Index میکند. پس اگر سایتی را به تازگی ثبت کرده ایم و می خواهیم که گوگل آن را Index کند کافیست که لینک وبسایت ما در وبسایت های دیگر وجود داشته باشد.
نکته ی دومی که وجود دارد این است که لینکها خیلی برای وبسایت ما مهم هستند یعنی هر چقدر وبسایتهای دیگر به وبسایت ما لینک بدهند این در فرآیند Index شدن وبسایت ما و در رتبه بندی وبسایت ما هم تاثیر گذار است. از طرفی دیگر اگر صفحات وبسایت ما به سطح جزیرههای جدا از هم باشند یعنی در صفحات وبسایت ما لینکی وجود نداشته باشد ، اگر گوگل وارد یکی از صفحات وبسایت شود وقتی که آن را Index کند از آن خارج میشود و بقیه ی وبسایت را به درستی بررسی نمی کند. اهمیت زیادی دارد که در هرکدام از صفحات ما لینکهایی به صفحات دیگر وبسایت ما وجود داشته باشد که فرآیند Index را در سایت ما قوی تر کند.
لینک ها یکی از مهم ترین مواردی هستند که میبایستی مدیریت شود و در وبسایت خود و وبسایت های دیگر حتما لینک های وبسایت ما وجود داشته باشد.
گوگل به جز اینکه صفحات وب را Index میکند موارد دیگری هم Index میکند به عنوان مثال با استفاده از دوربینهایی، تمام مکانهایی دنیا را Index میکند و از آنها عکسبرداری کند. از طرفی دیگر گوگل سعی میکند که یک سری گراف اطلاعات را بدست بیاورد و در نتایج خودش نمایش بدهد در حقیقت گوگل سعی میکند که درک بهتری داشته باشد نسبت به آن چیزی که جستجو شده و همان لحظه بدون آنکه ما حتی بخواهیم روی یک وبسایت برای بدست آوردن اطلاعات کلیک کنیم، گوگل سعی می کند آن اطلاعات را به دست آورد . وقتی صفحه ای Index شود وارد بانک اطلاعاتی گوگل میشود. بانک اطلاعاتی دسته بندی شده است، یعنی صفحات وبسایت بر اساس موضوع، در دستهی خاصی قرار می گیرند و زمانی که گوگل قصد بررسی بانک اطلاعاتی را دارد از آن استفاده میکند.
گوگل ادعا می کند که بیشتر از صد میلیون گیگابایت اطلاعات و صفحات Index شده را در بانک اطلاعاتی خود نگه داری می کند. وبسایت های مختلفی وجود دارند که سایت خود را به عنوان یک موتور جستجو معرفی میکنند اما این موتورهای جستجو بدون اینکه بانک اطلاعاتی بزرگی داشته باشند نمیتوانند به درستی جستجویی انجام بدهند و اهمیت وجود یک موتور جستجوی قوی خیلی پیچیده تر از این است که فقط یک فرمول وجود داشته باشد بلکه به یک بانک اطلاعاتی خیلی عظیم هم بستگی دارد.
موتورهای جستجویی مثل bing و یا Google بانک های اطلاعاتی عظیمی دارند اما موتورهای جستجوی دیگر معمولا از بانک دادهی بزرگی استفاده نمیکنند و معمولا به عنوان ابر موتور جستجو هستند. این ابر موتور جستجوها در حقیقت هیچ جستجوی خاصی انجام نمی دهند بلکه نتایجgoogle bing ،yahoo و موتورهای جستجوی بزرگ را برمیدارند و با مقداری تغییر به عنوان نتیجه ارائه میدهند.ادامه دارد…
دیدگاهتان را بنویسید