روش های پیدا کردن اولین کارفرما برای یک فریلنسر تازه کار
اگر شما یک فریلنسر هستید و یا قصد دارید در این حوزه فعالیت کنید قطعا مهم ترین سوالی که باید به آن پاسخ دهید، این است که اولین کارفرما خود را چگونه باید پیدا کنم؟ اگر در این حوزه فعالیت داشته باشید تا بحال فهمیده که پیدا کردن کارفرما مهم ترین قسمت کار شما است. ما در این مقاله بهترین راه های پیدا کردن کارفرما را به شما آموزش می دهیم و سعی می کنیم به شما کمک کنیم تا به درآمد دلخواهتان برسید. اگر شما دانشجو هستید و دوست دارید در زمینه فریلنسینگ فعالیت کنید و درآمد داشته باشید این پست را مطالعه کنید.
یک سایت فریلنسری داشته باشید.
به دلایل زیر داشتن وب سایت به شما کمک می کند
- شما می توانید نمونه کار هایتان را در وب سایت تان به کاربر ها نشان دهید.
- کارفرماها می توانند از طریق وب سایت تان با شما در ارتباط باشند.
- داشتن یک وب سایت خوب و جذاب به شما کمک می کند تا حرفه ای تر به نظر برسید. بسیاری از فریلنسر ها اصلا وب سایت ندارند ویا وب سایت قوی و جذابی دراین حوزه ندارند. به همین دلیل با این کار شما از بسیاری از رقبایتان پیشی گرفته اید.
اگر شما در زمینه طراحی سایت تجربه ای ندارید بهترین راهکار برای شما داشتن یک سایت وردپرسی است چون نسیت به سایر روش های طراحی سایت ساده تر است. همینطور می توانید از بسته های آموزش وردپرس استفاده کنید که به کمک این بسته شما می توانید بسرعت سایت دلخواه تان را طراحی کنید.
به دوستان و آشنایان خود اطلاع رسانی کنید.
شاید اعضای خانواده تان از خدمات شما استفاده نکنند ولی قطعا افرادی را میشناسند که بخواهند از خدمات شما استفاده کنند. همینطور دوستان شما می توانند در این زمینه به شما کمک کنند و شما می توانید از این طریق مشتری بعدی تان را پیدا کنید. شما باید برای این کار وقت بگذارید و بخوبی خدمات کار هایی که می توانید انجام دهید را به دوستان خود معرفی کنید و آن ها کاملا با نحوه ی کار شما آشنا شوند. بعد از آشنایی باید از آنها بخواهید که شما را به دوستان و اطرافیان خود معرفی کنند. برای ترغیب شدن دوستان تان می توانید مقداری از هزینه ی انجام هر پروژه ای که آن ها معرفی می کنند را به عنوان پروسانت آن ها بدهید.
دایره کارتان را گشترش دهید.
امروزه هر فرد استارت آپ دلخواه خود را راه اندازی کرده است و همینطور شرکت های بزرگ به این سمت رفته اند که پروژه های خود را به فریلسنرها بسپارند. دایره ارتباط شما نباید به افرادی که می بینید محدود شود. هم کلاسی هایتان همکاران و استادانتان می توانند افراد مناسبی باشند که می توانند به شما کمک کنند.
همینطور می توانید از طریق فضای مجازی و یا سایت هایی که در زمینه فریلنسیگ با کارفرما ها آشنا شوید و با آن ها در ارتباط باشید. هرچقدر با افراد بیشتری در این زمینه در ارتباط باشید درآمد بهتری کسب خواهید کرد.
در فضای مجازی فعال باشید.
بگذارید با یک مثال به شما توضیح بدم. وقتی من کار کردن به عنوان یک فریلنسر را شروع کرده بودم در فضای مجازی هیچ اطلاعاتی درباره کاری که شروع کرده بودم، منتشر نمی کردم به همین دلیل هیچکس از آشنایان درباره مهارت هام اطلاعی نداشت . یک روز تصمیم گرفتم درباره کاری که شروع کردم به دوستانم اطلاع بدهم و یک پست در این باره در صفحه ام گذاشتم. یکی از دوستانم که اخیرا یک استارت آپ راه اندازی کرده بود این پست را دید و به من پیشنهاد کار داد.
برای شروع این کار از bio صفحتان شروع کنید و آن را تغییر بدید و اطلاعاتی در زمینه ای که کار میکنید بنویسید. همینطور می توانید به سایت تان لینک بدید تا کاربران نمونه کارهای شما را ببینند. بعد از این کار سعی کنید هر چند وقت یک بار یک پست درباره ی پروژه هایی که انجام میدهید و نحوه ی کارکردن تان بارگذاری کنید. با این کار کاربران شما را فراموش نمی کنند و علاوه بر این می توانند پست های شما را برای دوستانشان بفرستند.
وقت زیادی را در سایت ها و گروه هایی که در زمینه فریلنسیگ فعالیت می کنند، بگذرانید.
یکی دیگر از راه های پیدا کردن کارفرما عضویت در گروه های تلگرامی است که در زمینه فریلنسینگ فعالیت می کنند. گروه های فریلنسری زیادی وجود دارد که می توانید با عضویت در آن ها پروژه ی دلخواه تان را پیدا کنید. بعضی از این گروه ها واسط بین فریلنسر و کارفرما هستند و در آن ها پروژه های مختلفی با شرایط مختلف به شما پیشنهاد می شود. اعضای بعضی از گروه ها را فریلنسر ها تشکیل می دهند. شما با عضویت در این گروه ها با افرادی که در حوزه ی شما کار می کنند، آشنا می شوید و دوستان خوبی در این گروه ها پیدا کنید. همین طور می توانید از دوستانی که پیدا می کنید بخواهید که کارفرما های خوبی که با آن ها کار کرده اند را به شما معرفی کنند.
علاوه براین سایت های زیادی هستند که در زمینه ی فریلنسینگ فعالیت می کنند. دراین سایت ها شما می توانید پروژه ای که مدنظرتان است به کارفرماها پیشنهاد دهید. همینطور کارفرماها در این سایت ها پروژه هایی که در دست دارند را تعریف می کنند و شما می توانید با توجه به شرایطی که این پروژه ها دارند، پروژه ی دلخواهتان را انتخاب کنید. مزیتی که این سایت ها را دارد تعداد زیاد پروژه های پیشنهادی و همینطور مشخص بودن شرایط این پروژه ها است. با این حال شاید مشکلی که این گروه ها و سایت ها دارند این باشد که شما باید با فریلنسر های زیادی رقابت کنید و شاید مجبور شوید که با قیمت کمتری یک پروژه را انجام دهید. بهتر است بعداز انجام چند پروژه و تهییه نمونه ی کار های خوب سراغ این سایت ها و گروه ها بروید.
برای آشنایی با سایت هایی که در زمینه فریلنسینگ فعالیت می کنند می توانید این پست را مطالعه کنید.
با کارفرما ها و سایر فریلنسر ها در ارتباط باشید.
می توانید یک لیست از کارفرمایان خوبی که با آن ها کار کرده اید و یا افرادی که می توانند به شما کمک کنند تا پروژه بگیرید، تهییه کنید. بعد از این کار باید سعی کنید با افراد این لیست در ارتباط نزدیکی داشته باشید و کاری کنید که وقتی پروژه ای دارند، ناخودآگاه یاد شما بیفنتد و به شما پیشنهاد همکاری بدهند.
همینطور باید با فریلنسر های مختلف در ارتباط باشید. این کار چند مزیت برای شما دارد و از این ارتباط می توانید به شیوه های زیر استفاده کنید:
- می توانید با فریلنسر هایی در حوزه ی کاری شما فعالیت می کنند و از شما باتجربه تر هستند، همکاری کنید و در انجام قسمتی از پروژه ای که گرفته اند به آن ها کمک کنید. با این کار هم پروژه زود تر به اتمام می رسد و هم شما قمستی از هزینه ی پروژه را دریافت می کنید.
- علاوه بر این می توانید با فریلنسر هایی که تقریبا در یک حوزه فعالیت می کنید، یک تیم تشکیل دهید. مثلا اگر شما یک طراح گرافیکی هستید، می توانید با کسانی که سایت طراحی می کنند همکاری کنید. با این کار شما می توانید پروژه های بزرگتری بگیرید و مبلغ بیشتری به ازای انجام این پروژه ها دریافت کنید.
کلام آخر:
در این پست روش های مختلفی به شما (فریلنسر ها) معرفی کردیم که به شما در پیدا کردن کارفرمای مدنظرتان بسیار کمک می کند و پروژه ی دلخواهتان را از کارفرما بگیرید. نکته ای بیشتر باید به آن توجه کنید، داشتن یک رزومه ی قوی و نمونه کار های متنوع و باکیفیت است.علاوه بر این شما باید سعی کنید منظم و با کیفیت کارتان را انجام دهید تا شما در ذهن کارفرما باقی بمانید. با این کار شما به کارفرما بیشتری معرفی می شوید و پروژه های بیشتری به شما پیشنهاد می شود.
1 Comment
Join the discussion and tell us your opinion.
سلام یک وب سایت خوب فریلنسری دیگه هم هست اگرچه نوپاست اما پشتیبانیش واقعا عالیه و کارمزدش هم نسبت به سایت های دیگه پایینه.
https://karynet.ir/