دلیل درآمد نداشتن اینستاگرام (9 راه حل)
در این مقاله دلیل درآمد نداشتن اینستاگرام را بررسی می کنیم. 9 دلیل باعث می شود که نتوانید در اینستاگرام درآمد داشته باشید. خیلی وقت ها پیج های اینستاگرامی از این ناراضی اند که درآمد کافی ندارند. یا اصلا نمی توانند بفروشند یا درآمدشان بسیار پایین است.
این 9 موضوع مربوط به تمام پیج ها هست. چه فروشگاهی چه خدماتی چه بلاگری و تبلیغات.
دوره مسیر طلایی (اینستاگرام و تولید محتوا) یکی از بهترین دورههای آموزشی در زمینه تولید محتوا و کسب و کار اینستاگرام است. که به شما کمک میکند تا با توجه به تکنیکهای جدید و رویکردهای نوین، بهترین نتیجه را از صفحه اینستاگرام خود بگیرید.
این دوره شامل آموزشهای جامع و کاربردی در زمینه تولید محتوا با ابزارهای مختلف از جمله اینشات، بهبود تعامل با مخاطبان، استفاده از ابزارهای تحلیلی برای بهبود عملکرد، روشهای افزایش تعداد دنبالکنندگان و… است.
پس برای شروع روی دوره مسیر طلایی کلیک کنید.
1- فالوور هدف نداشتن | دلیل درآمد نداشتن اینستاگرام
پیجی که فالوور فعال ندارد و فالوورهای آن فیک هستند. یا مثلا از سر کمپین به دست آمده یا با فالو و آنفالو به دست آمدند، فالوورهای فعال و هدفی ندارد.
چون به اشتباه جذب فالوور کرده است. و فقط به عدد فالوور توجه شده. چنین پیجی قطعا نمی تواند درآمد کسب کند. وقتی آن ها مخاطب هدف تو نیستند و واقعی نیستند چرا باید فروش داشته باشید؟
2- پیج شما موضوع ندارد
اگر مرحله اول را عبور کردید و فالوورهای خوب و فعال دارید، دومین دلیل این است که پیج شما موضوع ندارد. یعنی وقتی وارد پیج می شوید نمی توانید بفهمید موضوع پیج چیست.
شما حتما باید در اینستاگرام موضوع پیجتان حتما مشخص باشد. مثلا در پیج زنگ دانش، تولید محتوا آموزش داده می شود. در بیوگرافی این موضوع گفته شده. عنوان پیج مشخص است. در هایلایت ها و پست ها مشخص است. پس موضوع به مخاطب داده شده است. مخاطب موضوع را می بیند. اگر دوست داشت فالو می کند. و بعد می تواند به مشتری تبدیل شود. یا این که اصلا فالو نمی کند. پس تکلیف مخاطب را روشن کردیم.
3- پیج ویترین ندارد | دلیل درآمد نداشتن اینستاگرام
برای محتوای خود خیلی نامنظم کار می کنید. مثلا محوا ویدیویی شما اولش سیاه است. یا مثلا در پیج کاری عکس خودتان بدون هدف می گذارید. یا چندتا ویدیوی نا مربوط می گذارید. ویترین پیج یعنی وقتی مخاطب شما را فالو می کند، می فهمد با پیج کاری مواجه است.
این ویترین باعث می شود که مخاطب شما را دنبال کند. اگر ویترین پیج شما خوب نباشد، مخاطب هایی که از سمت اکسپلور می آیند شما را دنبال نمی کنند.
4- محتوای نامربوط می گذارید | دلیل درآمد نداشتن اینستاگرام
گاهی پیجی همه موارد بالا را رعایت می کند. اما تنها هدفش این است که محتوای پربازدید بگذارد. حتی اگر بدون هدف باشد.
برای مثال شخصی یک پیج آریشگاهی دارد. اما محتواهایی که از خدمات سالنش می گذارد ویوی خوبی نمی خورد. بعد ویدیوی دابسمش می گذارد.
مثلا شخصی فروشگاه لباس دارد. می بیند که محصولاتش ویوی خوبی ندارد. پس یک جک می گذارد.
اینجا ممکن است ویوی میلیونی و فالوور به دست بیاورد. اما چون مخاطب ها، مخاطب هدف نیستند از آن پیج چیزی نمی خرند.
5- کسی پشت پیج نیست
ممکن است شخصی به خوبی تولید محتوا کند، اما وقتی کل پیج را بگردید به زور یک آدم پیدا می کنید. و تمام پیج پر از عکس و فیلم های محصولات و با فرم تکراری است.
یعنی در آن پیج کسی نیست که حرف بزند و محصولات را معرفی کند. نه در استوری و هایلایت و نه در پست و ریلز. این باعث می شود اعتماد سازی نشود. و حس پیج فیک بدهد.
6- ضعیف عمل کردن در استوری
گاهی برخی پیج ها کارهایشان در پست و ریلز و استوری برعکس است. ممکن است در پست و ریلز قیمت محصولات را اعلام کنید. در حالی در پست و ریلز باید فقط جذب داشته باشید. یعنی کیفیت کار را بگویید. یا مثلا کسی نقره می فروشد. 3 روش نگهداری نقره را بگوید. در پست و ریلز هدف فقط اطلاعات دادن و جذب حداکثری است. و در استوری تلاش کند فالوورها را تبدیل به مشتری کند. پس حتما از استوری برای فروش غافل نشوید.
7- نیاز ثانویه را بشناسید | دلیل درآمد نداشتن اینستاگرام
خیلی از پیج ها با این موضوع در گیرند که نیاز اولیه مشتری را درگیر می کنند. اما نیاز ثانویه را نه. مثلا پیجی شال می فروشد. نیاز اولیه این است که یک سری پیج ها نیاز دارند که شال داشته باشند. این نیاز اولیه می شود. اما این که چرا باید از پیج شما بخرند می شود نیاز ثانویه.
این که طرح آن خاص است. کیفیت خوبی دارید. جایی این شال پیدا نمی شود. یا قیمتش پایین تر از سایر جاهاست. باید یکی از این دلایل باشد. تا مشتری جنس آنلاین را که باید برای رسیدنش چند روز صبر کند را به جنس مغازه نزدیک خانه اش ترجیح دهد.
پس حتما نیاز ثانویه مشتری های خود را در نظر بگیرید.
8- عاشق محصولاتت باش!
اول خودتان عاشق محصولاتتان باشید. تا بعد مشتری بتواند از شما جنس بخرد. بعضی ها مخصول خود را بعد از یک هفته در استوری معرفی می کنند. وقتی مدت زمان کمی برای محصول خود می گذارید، بازخورد مثبت نخواهید داشت. اول باید یقین داشته باشید که محصول شما واقعا کمک کننده است. سپس محصول خود را به همه در استوری و پست و ریلز نشان دهید. و به مخاطب دلایل این که چرا این محصول مفید است را می دهید آن وقت مجبور نیست کلی تحقیق کند.
مثلا دوره طراحی سایت زنگ دانش در کوتاه ترین زمان ممکن صفر تا صد مطالب طراحی سایت را یاد می دهد. همچنین همراه با پشتیبانی از سوالات و اشکلات توسط خود مدرس می باشد. در حالی اگر شخصی بخواهد خودش بدون دوره از منابع رایگان یاد بگیرد 1-2 سال طول می کشد تا به اندازه دانشی که از این دوره با خرید به دست می آورد برسد. اگر به طراحی سایت علاقه دارید روی دوره طراحی سایت کلیک کنید.
وقتی به مقید بودن خدمات و محصولات خود اعتقاد دارید، آن وقت مخاطب می تواند از شما بخرد.
9- نتایج کار را بگذارید
شما باید نتایج کار، رضایت مشتری و وقتی که کار انجام شد را نشان دهید. به خصوص اگر یک آپشن غیر منتظره را به مشتری نشان دهید. و بعد این فیدبک ها را در قالب اسکرین شات، رضایت ویدیویی و یا ویس مشتری نشان دهید.
وقتی کاربر می بیند یک عده محصولی را خریداری کرده اند و راضی هستند بیشتر ترغیب به خرید می شود. مانند وقتی که در خیابان نمی دانید کدام رستوران بهتر است به رستوران شلوغ تر می روید. نه لزوما رستوران با کیفیت.
دیدگاهتان را بنویسید